APRIL SAVINGS
-40%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Інкотермс, тобто Міжнародні комерційні умови

Інкотермс, тобто Міжнародні комерційні умови

Ви, напевно, помічали, що багато пропозицій містять певні скорочення, які може бути важко зрозуміти тим, хто стикається з ними вперше. Зазвичай вони з’являються поруч із ціною та місцем розташування запасу. Це найчастіше торгові умови, так звані "інкотермс", що позначають коло відповідальності покупця та продавця під час торгівлі товарами. У них зазначаються витрати, пов'язані з матеріально-технічним забезпеченням, а також сторона, на яку з них покладено відповідальність. Якщо ви не знайомі з цими абревіатурами, перегляньте пояснення щодо найбільш популярних нижче:

  • EXW (Ex Works) - найчастіше дається із назвою країни або міста, напр. EXW Польща, EXW Лондон. Це означає, що продавець несе відповідальність лише за доставку продукції до призначеного місця або за підготовку продукції до особистого збору покупцем. Все інше залежить від покупця.
  • FOB (безкоштовно на борту) - дається посада часто з назвою порту, напр. FOB Шанхай. Це означає, що продавець несе відповідальність за доставку та завантаження товару на судно. З цього моменту покупець несе всю відповідальність за продукцію.
  • CIF (Cost, Insurance and Freight) - продавець несе відповідальність за витрати на доставку та завантаження товару, а також основне страхування товарів.
  • CIP (перевезення та страхування, що оплачується) - це еквівалент CIF у будь-якому іншому виді доставки, що не є перевезенням судна.
  • Loco - термін, що використовується переважно в Німеччині, Польщі та сусідніх країнах, маючи дуже подібне значення до EXW; продавець несе відповідальність за доставку товару до призначеного місця, яке, як правило, є власним складом, та підготовку продукції до транспортування. Усі інші питання, такі як завантаження товару на транспортний засіб або страхування, залежать від покупця.
  • Franco - продавець відповідає за доставку продукції до місця призначення, визначеного покупцем, як правило, на їх склад, магазин тощо.

Автор:
Оптова платформа Merkandi

Оптова платформа Merkandi

Merkandi является международной торговой платформой для оптовых товаров, предлагаемых как в регулярном оптом, как и из судейского, избыточного производства и хранения, ликвидации компаний, потребительских деклараций и т.д.

Попередній запис Наступний запис
Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.